Deel dit eigendom met vrienden

Appartement te koop

TIELTSTEENWEG 29, 8780 Oostrozebeke

TIELTSTEENWEG 29 : 14 NIEUW TE BOUWEN APPARTEMENTEN

Prijs
EPC ref.: In aanvraag
EPC: In aanvraag
Degroote Lode

Vragen? Bel Lode

056 66 61 46

TIELTSTEENWEG 29 : 14 NIEUW TE BOUWEN APPARTEMENTEN

Dit is het eerste én enige nieuwbouwproject in Oostrozebeke sinds enkele jaren !  START DER WERKEN ZEKER NOG IN 2023 - OPLEVERING IN 2025 : Het betreft een nieuwbouwproject met 14 appartementen in het volle centrum ! Ideaal voor eigen bewoning of als investering !
Er zijn immers 4 één slaapkamer appartementen , 8 twee slaapkamer units en 2 drie slaapkamer penthousen op het bovenste/2de verdiep. Zuidwest georiënteerde terrassen met zicht op groen. Ondergrondse autostaanplaatsen en ruime bergingen. Deels te koop onder het btw stelsel van 6 % (eerste eigendom - eigen gebruik) en deels onder het btw stelsel van 21 % (investeerders / verhuurders).  U kan zich nu al melden bij interesse. Details (lastenboeken , prijzen , ...) volgen dan in primeur voor de ingeschreven en dit zeer kort na de zomervakanties !

348 bezoekers toonden reeds interesse

Indeling

Ruimte Opp. Extra info
2 x Slaapkamer -

Nog niet helemaal overtuigd?
Breng vrijblijvend een bezoekje!

Icon

Nog niet wat u zoekt? Ontvang de primeurs.

Het aanbod dat momenteel online staat is niet meteen wat u zoekt? Geen nood, elke week hebben we nieuwe interessante aanbiedingen. Registreer hier wat je zoekt en wij sturen je een mail van zodra er een interessante aanbieding tussen zit voor jou!

Registreer uw wensen en ontvang de primeurs via mail